maandag 10 september 2007

Zondag 12 augustus 2007

Bijna thuis
Het einde van de rally komt dichtbij en dat is bij velen te merken. De vermoeidheid heeft toegeslagen evenals de regen. We snakken nu naar het einde en naar ons eigen bed.
Vanochtend begon de dag stralend in het Engelse zonnetje. Na een kort ritje door het Engelse platteland, kwamen we aan in Dover om daar weer terug naar het vaste land te gaan. Op de boot van Engeland naar Frankrijk begon de lucht echter te betrekken. De lucht betrok nog verder toen we de opdracht voor vandaag te horen kregen. Het was de bedoeling om per team een drietal dingen te verzamelden tijdens de etappe. Een Nederlandse postzegel (een ongestempelde timbre), een frikandel en een spruitje (chou de Bruxelles) moesten aan het einde van de rit aan de jury worden overhandigd. De lastigheid was dat alle winkels in Frankrijk dicht waren. De teams hadden wisselend succes, maar sommige waren toch in staat om een aantal voorwerpen te bemachtigen.
Omdat de winkels gesloten waren, kon het pitsteam vandaag geen boodschappen doen. Gelukkig hebben we te horen gekregen dat er een frituurkraam richting deze camping gaat komen. Hopelijk komt die aan binnen nu en een uur want iedereen is uitgehongerd en vermoeid. Morgen wordt het een lange etappe, dus iedereen zal wel vroeg gaan slapen.


Chiel & Robert