maandag 6 augustus 2007

IFS Rally dag 6 (04-08-2007)

Oberasbach/Zirndorf-Gerbach
Zaterdag zou een dag zijn met een relatief lange etappe. Dit zou betekenen dat we ’s ochtends vroeg moesten opstaan. Bij het ochtendgloren stonden de eerste kandidaten al op om de rest van de groep te voorzien van koffie, thee en broodjes.
Terwijl men langzaamaan op gang begon te komen was men zich ook bewust van de lange etappe van ongeveer 300 km. De rit was al met al plezierig te noemen want de zon scheen op zijn best.

Rijdend in de Burton hield men rekening met de te uitvoeren opdracht. Er stond in de Telegraaf van vandaag een advertentie met de tekst: “Ifsrally Kitty heeft last van koude voeten en neem roze sokken voor haar mee”. Men werd dus uitgedaagd om hier zo creatief en inventief mee om te gaan tot in de verste strekking.
Het meest originele resultaat was toch wel sokken ondergedompeld in rosé. Zoals we achteraf hadden begrepen bleek dit een misverstand in een gesprek tussen een collega kandidaat en zijn Franse vriendin die dit door elkaar haalde.
De eerste 3 teams kwamen omstreeks 16:15 en dus al met al na een kleine zes uur. Naarmate de avond vorderde reden de auto’s het terrein op van de camping. Er kon na een fijne maaltijd en een drankje van een absoluut
geslaagde dag gesproken worden.
Abdehaq en